NL EN

Doneren

Wilt u The Counterpoints steunen? Dan heeft u geluk! Stichting The Counterpoints is namelijk sinds 10 augustus 2017 door de Belastingdienst aangewezen als Culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften aan Stichting The Counterpoints aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen.

Met uw donatie helpt u ons om onze educatieve en culturele projecten te realiseren. Het beleidsplan en meer informatie over de Stichting en haar activiteiten kunt u vinden op de pagina Stichting.

Belastingvoordeel

Voor donateurs van culturele ANBI's geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 125% van het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 150% van het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie over aftrekbare giften kunt u hier vinden.

Heeft u vragen over een eventuele donatie aan Stichting The Counterpoints? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@thecounterpoints.nl.

U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer NL79 INGB 0007 9080 75 (BIC-code: INGBNL2A).